section-54d31c6

Ons botplatform

Wij ontwerpen en onderhouden jullie chatbot. Zo is het gemakkelijk om te beginnen. Heeft je chatbot zich bewezen en wil je het als organisatie zelf kunnen? Dan kun je de ontwikkeling en het beheer van je chatbot zelf overnemen. Daarom is het belangrijk om te weten dat onze software geschikt is voor elke situatie.

section-83dc83e

Dit krijg je

Powered by AI

Chatlayer.ai heeft een eigen algoritme ontwikkeld om jouw gesprekken perfect te laten verlopen. Je maakt intents, expressions, entities & dialogen met een simpele druk op de knop.

Helemaal geïntegreerd

Koppel je bot gemakkelijk aan meerdere kanalen, zoals jullie website, apps, Facebook of WhatsApp. Zo bouw je een geweldige ervaring voor jouw gebruikers.

Inzicht in je klanten

Met jouw persoonlijke analytics module zie je in een oogwenk waar gesprekken met je klanten over gaan, hoe ze kunnen worden verbeterd en hoe je het juiste kanaal kiest.

Klaar voor voice

Je chatbot is klaar voor Voice-technologie. Dat betekent niet alleen Google Home, maar ook dat je chatbot vragen kan herkennen aan de telefoon.

Koppel onze chatbotsoftware in een paar klikken aan deze kanalen.

Web & App

Telefoon

WhatsApp

Facebook Messenger

Facebook Workplace

Webhook

Google Home

section-9410a64

Meer weten?

Collega Joachim van Chatlayer.ai laat je in deze video wat meer zien over de software en het bouwen van een chatbot. Heb je een specifieke vraag of wil je het graag zelf bekijken? Kijk op de website van Chatlayer.ai of maak een afspraak voor een demo. We laten je graag meer zien.

Maak een afspraak